مدت هاست که از کتان برای ساخت پارچه ها استفاده می شود. اما امروزه، کتان به عنوان یک ماده اساسی تغذیه در جهان محسوب می شود و به عنوان منبع عالی اسیدهای چرب امگا 3 و فیبر شناخته شده است. این مطلب ترجمه ای از جدیدترین تحقیقات دانشمندان دنیا راجب خواص و ضررهای تخم کتان و نحوه مصرف اصولی آن است. مواردی که در اکثر وبسایت های فارسی می خوانید نظر شخصی نویسندگانشان هستند و هیچ پشتوانه علمی ندارند.

کتان از چه چیزی تهیه شده و از کجا آمده است؟

Flaxseed از گیاه کتان که Linum usitatissimum نیز نامیده می شود، بدست می آید که اندازه ای حدود 2 فوت دارد. این گیاه احتمالا برای اولین بار در مصر رشد کرده اما در سراسر جهان کشت شده است.
گیاه کتان برای تولید پارچه به کار می رود – الیاف آن دو تا سه برابر قوی تر از پنبه هستند! هنگامی که این گیاه برای اولین بار به آمریکای شمالی آمد، به طور عمده برای تولید پوشاک استفاده شد. در اواسط قرن بیستم، پنبه به عنوان فیبر انتخابی ایالات متحده انتخاب شد، بنابراین امروزه اکثر کشورهای آمریکای شمالی کتان را برای تولید تخم کشت می کنند.

تخم‌های عطرآگین آن را می‌توان به صورت سالم یا خرد شده برای تهیه روغن استفاده کرد. برای دهه‌ها، تخم کتان (که تخم تخمک نامیده می شد) درتولید نان یا به عنوان غله مورد استفاده قرار می‌گرفت؛ اما کم کم مردم از مزایای بسیار این محصول مطلع شدند و اکنون روش‌های زیادی برای مصرف آن به عنوان مکمل و یا یک جزء اصلی غذا استفاده می شود. حتی ممکن است متوجه شده‌باشید که تخم کتان در غذای حیوانات خانگی گنجانده شده‌است.

واقعیت های غذایی کتان چیست؟ کالری، کربوهیدرات، فیبر و بیشتر
فواید سلامتی: نگاهی به بدن هنگام مصرف تخم کتان
آیا تخم کتان برای کاهش وزن مناسب است؟
نحوه انتخاب و نگهداری تخم کتان: تخم ها، میوه، روغن و بیشتر
چطور از تخم کتان برای لاغری در رژیم غذایی استفاده کنیم؟
عوارض جانبی و خطرات احتمالی تخم کتان

توضیحات مربوط به عناوین بالا را در لینک زیر بخوانید:

خواص و مضرات تخم کتان برای لاغری و بهترین زمان و نحوه مصرف


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها